Josepa

Josepa lehti

JOSEPA on Joensuun seudun Palveluskoirayhdistyksen jäsenlehti, joka ilmestyy kerran vuodessa, ennen joulua. Lehden sisältö koostuu Josepan toimintaa, jäsenistön harrastuskokemuksia ja yleisempääkin koira-asiaa käsittelevistä jutuista.

Jäsenten toivotaan lähetettävän JOSEPA -lehteen koe- ja kilpailutuloksia, muita juttuja ja kuvia.

Lehden kutakin numeroa varten ilmoitetaan aineiston viimeinen jättöpäivä, mutta aineistoa voi toimittaa muulloinkin. Toimitus ottaa mielellään vastaan myös toivomuksia käsiteltävistä aiheista.

Lehdessä julkaistaan seuraavia tuloksia:

- Palveluskoirakokeet
- Pelastuskoirakokeet
- Tottelevaisuuskokeet
- Näyttelyt
- Valioitumiset

Tulosten lisäksi lehdessä julkaistaan yli 10-vuotiaiden koirien syntymäpäiväonnitteluja. Myös koirien kuolinilmoituksia voidaan julkaista. Tiedot koe- ja näyttelytuloksista, syntymäpäiväonnittelut ja kuolinilmoitukset julkaistaan maksutta. Toimitus pidättää oikeuden päättää materiaalin sijoittelusta ja koosta. Tulosten ja onnittelujen mukana toivotaan kuvia koirasta. Kuvia voi lähettää useita ja niitä voidaan julkaista myös muualla lehdessä.

Lehdessä julkaistaan myös maksullisia mainoksia.

Tekstit toivotaan mieluiten word-tiedostoina ilman asettelumerkkejä, kuvat jpeg -muotoisina (kuitenkin myös muita tallennusmuotoja voi käyttää). Toimitus voi käsitellä tekstejä ja kuvia tarpeen mukaan.

Josepa-lehteen liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen lehti (at) josepa.fi