Josepa

Tapahtumia 2018

TAPAHTUMIA VUONNA 2018

Josepalla on runsaasti koulutus- ja kurssitapahtumia pitkin kevättä, kesää ja syksyä. Katso Kurssit ja koulutukset 2018 sivulta. Kokeet 2018 sivulta löytyy kuluvan vuoden koekalenteri.

Treeniliivejä kaupan 

Josepalla on myynnissä Helsitaren treeniliivejä. Malliin pääset tutustumaan
tästä tai liiviä voi katsella ja sovitella ihan livenä sopimalla asiasta sihteerin kanssa, s-posti sihteeri (at) josepa.fi.


MENNEET TAPAHTUMAT v. 2017

Jälkikoulutusta tarjolla kilpaileville ja tosissaan kilpailuihin tähtääville

Virve Kyllönen pitää su 5.11.2017 jälkikoulutusta Josepan jäsenille, etusijalla talkoopisteitä suorittaneet. Koulutukseen mahtuu kuusi koirakkoa ja koulutus pidetään pellolla. Ilmoittautumiset Minna Tirkkoselle s-postilla osoitteeseen minna.tirkkonen@me.com 27.10. mennessä. Laita viestiin perustietoja itsestäsi ja koulutustaustastasi, sekä millaisen koiran kanssa treenaat, mikä on koulutuksenne taso tällä hetkellä ja mihin erityisesti kaipaat neuvoja. Koulutuksen hinta on 10 €. 

Kouluttajaesittely - Virve Kyllönen kilpailee australiankelpie Watin (FIN KVA JK3 FH1 Kelmi Voittoveto) kanssa jäljellä, erikoisjäljellä, tokossa ja agilityssä. Virve on saavuttanut Watin kanssa SM-hopeaa pk-jäljeltä v. 2016 ja osallistunut samana vuonna pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin, tuloksena kuudes sija. Virven koulutusfilosofia pohjaa positiivisiin menetelmiin ja positiivisen vahvistamisen käyttöön koulutuksessa.

Tämä peruttiin lumen tulon vuoksi. Pidetään kurssi keväällä 2018.

Ahkerien talkoolaisten palkkioviikonloppu 28.-29.10.2017 

Josepan ahkerien talkoolaisten palkkioviikonloppu, Annakaisa Loirin tottiskoulutusta 28.-29.10.2017 Kontioniemen koirahallilla. Ilmoitus osallistumisesta pitää kuitata viimeistään 18.10. s-postilla Eijalle, eija.jaki@kolumbus.fi. Ilman kuittausta koulutuspaikka menee listalla seuraavalle.

Lauantai: Soile Sormunen, Seija Rämö, Terhi Mustonen, Minna Tirkkonen, Arja Kettunen, Heli Heiskanen, Sarianna Saarenheimo, Jarmo Rummukainen, Kaisi Tyni-Pyy ja Katja Kuosmanen. Sunnuntai: Heini Karjalainen, Pia Lemmetyinen, Anne Simonen, Veera Hurskainen, Pasi Räty, Virpi Klemetti, Auli Marjola, Suvi Lappalainen, Pirkko Veteli ja Pirjo Pulli.

Mikäli yllä kerrottu päivä ei sovi, niin voitte vapaasti vaihdella paikkoja keskenänne.


Tulossa möllihakukoe kisauraansa aloitteleville


Yhdistys järjestää möllihakukokeen 1.10. klo 11. Tuomarina toimii hakukokeita vuosikaudet kolunnut Auli Marjola ja ratamestarina toimii myös erittäin kokenut hakukisailija Seija Rämö. Tämä möllikoe on suunnattu tänä syksynä kisauransa starttaaville hakuilijoille, mukaan mahtuu seitsemän ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautumiset s-postilla Aulille osoitteeseen aulimarjola@gmail.co 23.9.2017 mennessä. Tarkemmat tiedot paikasta lähetetään kisailijoille myöhemmin.

Onttolan hiekkakentän siivoustalkoot

Onttolan raunioalueen ns. tottiskentän siivoustalkoot pidetään keskiviikkona 30.8. klo 18 alkaen. Josepalla on vakiovuoro ko. alueella, joten tehdään oma osamme siivouksessa. Meidän tehtävänä on raivata alueelta sinne levinnyt pajukko. Laittakaa sihteerille viestiä s-postilla sihteeri@josepa.fi, jos voit osallistua talkoisiin. Luvassa yksi talkoopiste. Ohjeistan mahdollisista mukaan otettavista työkaluista myöhemmin, kun käyn itse tutkimassa paikan päällä, että millaisella "kalustolla" pusikon raivaus onnistuisi. 

Näyttelyharjoitusta ennen Elokareliaa 


Yhdistys järjestää ohjattua näyttelyharjoitusta Linnunlahden kentällä 1.8. ja 8.8. klo 18 alkaen. Vetäjinä Heidi Nissinen ja Anne Haantio. Harjoituksiin ei tarvitse etukäteen ilmoittautua, riittää kun saapuu koirineen paikalle. 

Sari Kärnän hakukoulutusviikonloppu 

Kaksipäiväinen hakukurssi pidetään 5. - 6.8.2017 Joensuussa. Ilmoittautumiset Minna Tirkkoselle s-postilla minna.tirkkonen (at) me.com 30.7.2017 mennessä. Ilmoittatumisen yhteydessä kerrothan koirasi rodun, iän, hakutaustan sekä toiveesi ja tavoitteesi koulutukselle. Kurssin hinta on Josepan jäsenille 70 € ja muille 85 € (etusija jäsenillä). Tarkemmat ohjeet (maksaminen, kurssipaikka yms.) lähetetään kursiosallistujille ennen kurssia. 

Tässä kouluttajaesittely

Jäljentekokurssi

Aloitteleva jäljestyksen harrasta tai kisajälkien tekemiseen opastusta kaipaava josepalainen, nyt olisi tarjolla maksuton jäljentekokurssi. Teoriaosuus pidetään ma 31.7.2017 klo 18 alk. ISLO:lla (Länsikatu 15, Joensuu), ota mukaan muistiinpanovälineet ja kompassi. Maasto-osuus pidetään to 3.8.2017, tarkempi aika ja paikka sovitaan teoriaillassa. Ilmoittautumiset Minna Tirkkoselle s-postilla minna.tirkkonen (at) me.com 23.7.2017 mennessä. Kouluttajana Ilkka Tammi. 

Pentukurssi 

Kurssikerrat pidetään Linnunlahden koulutuskentällä 16.5. ja 21.5. ja 23.5. ja 28.5 ja viimeinen kerta 31.5. Onttolan raunioradalla. Ilmoittautumiset s-postilla osoitteeseen sarianna.saarenheimo@gmail.com 11.5. mennessä. Ilmoittautumisessa tulee kertoa koiran rotu, sukupuoli ja ikä, sekä lisäksi tietoa omasta koirankoulutustaustasta ja mitä tavoitteita koiran kanssa harrastamiselle on. Kurssille mahtuu 8 koirakkoa, joille lähetetään ennen kurssin alkua infokirje, jossa on teoriatiedon lisäksi mm. maksutiedot. Pentukurssin osallistumismaksu on 30,00 €. 

Tottiksen alkeet kurssi 

Kurssi alkaa pentukurssin jälkeen, kurssikerrat ovat 6.6. ja 13.6. ja 20.6. ja 27.6. klo 17:30 - 19 Linnunlahden koulutuskentällä. Ilmoittautumiset s-postilla katja.kuosmanen@kolumbus.fi 28.5. mennessä. Ilmoittautumisessa tulee kertoa koiran rotu, sukupuoli ja ikä, sekä lisäksi tietoa omasta koirankoulutustaustasta ja mitä tavoitteita koiran kanssa harrastamiselle on. Kurssille mahtuu 8 koirakkoa. Kurssin osallistujille lähetetään maksutiedot ennen kurssin alkua. Tottiksen alkeet kurssin osallistumismaksu on 25,00 €.


Haun alkeiskurssi 


Kurssi sisältää yhden teoriakerran ja neljä käytännön treeniä. Teoria on ma 29.5.2017 klo 18 ISLO:lla, Länsikatu 15, Joensuu (kulku talon leirintäalueen puoleisesta päästä). Kurssille mahtuu kuusi koirakkoa, Josepan jäsenet etusijalla. Osallistumismaksu on 20,00 €. Kouluttajana Minna Tirkkonen. Huom! Teoriaan on vapaa pääsy kaikilla, eli on ilmainen, mutta vaatii silti ilmoittautumisen. Ilmoittautumiset kettunenarja1@gmail.com 27.5.2017 mennessä. Kaikki perille tulleet sähköpostit kuitataan vastaanotetuiksi. Tiedustelut puh. 0505310900/Arja. 

Tutustuminen rauniorataan 

Ohjatut treenit Onttolan pelastuskoiraradalla keskiviikkoisin 21.6. ja 5.7. ja 12.7. klo 18. Nyt on mahdollisuus tulla tutustumaan rauniorataan pennun tai nuoren koiran kanssa, myös kokeneemmat koirat ovat tervetulleita. Treeni tehdään koiran tason ja ohjaajan toiveen mukaan. Mukaan tarvitset palkat (nami ja/tai lelu) ja vettä koirallesi ja ohjaajalle sellainen vaatetus, että voit kiipeillä ja ryömiä maalimiehenä toisille koirille. Vetäjinä toimivat Heidi Pöyhönen ja Seija Rämö. Ennakkoilmoittautuminen tekstiviestillä ensimmäiselle (21.6.) vuorolle: Seija 0504635422, myös tiedustelut. Voit ilmoittautua joko yhteen, kahteen tai vaikkapa kaikkiin kertoihin. Tämä tutustuminen on jäsenille maksuton.

Treeniliivejä kaupan 

Josepalla on myynnissä Helsitaren treeniliivejä. Malliin pääset tutustumaan 

tästä tai liiviä voi katsella ja sovitella ihan livenä sopimalla asiasta sihteerin kanssa, s-posti sihteeri (at) josepa.fi. 

MENNEET TAPAHTUMAT VUONNA 2016

Tottis-tokoryhmä

Josepa aloittaa 6.9. tottis/tokoryhmän. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18.00. Ryhmä on tarkoitettu kisaamaan aikoville ja jo kisaaville koirakoille. Koiralle ei ole ikärajaa, mutta koiran tulee olla ohjaajan hallinnassa, koska kentällä treenaa useampi koira kerrallaan. Ryhmällä ei ole nimettyä kouluttajaa, vaan treenaaminen tapahtuu pääasiassa pareittain. Ohjaajalla tulee olla koulutuksen perusteet hallussa. Ryhmään ilmoittautuneille järjestetään pakollinen hallittavuustesti 30.8. klo 18.00. Hallittavuustestin osioina ovat koiran ohitus, vapaana seuraaminen, paikkamakuu (puoli minuuttia) sekä luoksetulo. 

Ilmoittautumiset mari.karpow (at) gmail.com 
19.8.2016 mennessä. Ilmoittautumiseen tiedot: 

Koiran tiedot: Ikä, nimi, rotu ja osaamistaso
Ohjaajan tiedot: nimi, osaamistaso ja tavoitteet

Möllitottis eli kokeenomainen treeni

Möllitottis eli kokeenomainen tottelevaisuustreeni pidetään tiistaina 21.6.2016 klo 17.30 alk. Linnunlahden koulutuskentällä. Tuomaroimassa Matti Koistinen.

Möllikoe on erinomainen tilaisuus harjoitella oikeaa koetilannetta varten, koska tapahtuma vedetään läpi, kuten kilpailu kuunaan; ilmoittautuminen paikan päällä, koirien tarkastus, tottelevaisuusliikkeet pareittain ja loppuarvostelu. Ohjaaja saa itse päättää, mitä liikkeitä suorittaa (BH, 1, 2, vai 3-luokan liikkeet, tai vain osan näistä). Koiraa saa suorituksen aikana palkata. Ilmoittaudu sihteerille s-postilla sihteeri@josepa.fi, soittamalla tai tekstarilla numeroon 0503222601. Ilmoita ohjaajan ja koiran kutsumanimi, mitä liikkeitä aiot suorittaa ja aiotko palkata koiraasi. "Kilpailupaikkoja" on kymmenen. Osallistuminen ei maksa mitään. Tervetuloa mukaan! Tehdään tästä matalan kynnyksen tapahtuma.


BH-kurssi alkaa 

Kurssin tavoitteena on valmistaa koirakkoa BH- eli käyttäytymiskokeeseen. BH-koe vaaditaan palveluskoirakokeisiin osallistuvilta koirakoilta, mutta se on hyödyllinen muillekin. Kurssille osallistuvan koirakon pitäisi jo osata kokeessa vaadittavien liikkeiden perusteet ja koiran tulee ymmärtää tarvittavat käskyt. Kurssi koostuu yhdestä teoriakerrasta ja kuudesta käytännön harjoituskerrasta, joista yhdessä harjoitellaan kokeen kaupunkiosuuteen kuuluvia asioita. Kurssin hinta on Josepan jäsenille 50 € ja ei-jäsenille 55 €. Etusijalla ovat yhdistyksemme jäsenet. 

Aikataulu

Su 29.5. Teoriakerta Josepan Kololla (Torikatu 8) klo 12. Teoriakerran jälkeen jatketaan Linnunlahden kentällä.
Ti 31.5. klo 19-20 Seuraaminen kytkettynä ja vapaana, Linnunlahden kenttä
Su 5.6. klo 14-15 Jäävät liikkeet ja luoksetulo, Linnunlahden kenttä
Ti 7.5. klo 18-19 Ilmoittautuminen, paikallaolo ja seuraaminen, Pärnävaaran urheilukeskus
Su 12.6. klo 19-20 Kertaus, Linnunlahden kenttä
Ti 14.6. klo 19-20 Kaupunkiosuus, paikka sovitaan myöhemmin

Kurssille mahtuu kahdeksan koirakkoa. Ilmoittaudu 27.5. mennessä Ari Talkkarille sähköpostilla osoitteeseen ari.talkkari (at) pp.inet.fi.
 Kurssille mukaan päässeille ilmoitetaan maksutiedot ilmoittautumisajan päätyttyä.

Peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Pentukurssi alkaa toukokuussa


Kurssi pitää sisällään yhden teoriakerran ja kuusi käytännön harjoituskertaa. Yksi harjoituskerroista on kapunkikävely, jonka ajankohta sovitaan kurssilaisten kesken. Muut harjoituskerrat pidetään Linnunlahden koulutuskentällä. Kurssin hinta on Josepan jäsenille 50 € ja ei-jäsenille 55 €. Etusijalla ovat yhdistyksemme jäsenet.


su 22.5. teoriakerta klo 14-15, paikka Kolo (Torikatu 8, Citymarketin parkkihallin vastapäätä oleva kerrostalo, vihreät puuovet katutasossa)

ti 24.5. klo 19-20
su 29.5. klo aika tarkentuu myöh.
ti 31.5. klo 19-20
su 5.6. klo 14-15
ti 7.6. klo 19-20
la 11.6. - vierailu pelastuskoirien raunioradalla, klo aika tarkentuu myöh.

Kurssille mahtuu 10 koirakkoa. Ilmoittaudu 10.5. mennessä Anni Raskille sähköpostitse osoitteeseen annirask (at) outlook.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä vapaamuotoisesti omasta koirankoulutustaustastasi, minkä ikäinen ja rotuinen pentu sinulla on ja mitä tavoitteita sinulla koirasi kanssa on tulevaisuudessa. Kurssille mahtuneille ilmoitetaan maksutiedot ilmoittautumisajan päätyttyä.

Perinteinen Vappu Match show lähestyy - talkoolaisia tarvitaan sunnuntaina 1.5. klo 9 alkaen

Seuraavia ahkeria on hakusessa:
- Lassin kaveriksi 2 hlö tavaroiden/kalusteiden kantamiseen ja järjestelyyn paikan päällä, nämä samat henkilö ottavat myös ilmoittautumiset vastaan
- 3 kehäsihteeriä 
- 2 hlö kehäaluiden lakaisuun ja merkitsemiseen 
- 2 hlö kanttiiniin (pystytys, myynti ja raivaus)
- 1 hlö valokuvaamaan, ja jos tämä samainen henkilö vielä rustaisi tapahtumasta jotain tarinaa seuraavaan Josepa lehteen
- makkaranpaisto on jo varattu Matille Hymiö smile

Ilmoittaudu sähköpostilla sihteeri@josepa.fi. Parhaat duunit viedään tunnetusti käsistä!!

Hyvä josepalainen!

Haluatko tavata hallituksen jäseniä tai tutustua muihin jäseniin paremmin? Onko sinulla toiveita yhdistykselle tai haluatko muuten vaan keskustella yhdistyksen toimintaan liittyvistä asioista? Josepan hallitus kutsuu kaikki jäsenet vapaamuotoiseen makkaranpaisto- ja keskusteluiltaan Kuhasalon Kuhamajalle ke 27.4. klo 18 alkaen. Suuntaa-antavan makkaramäärän arvioimiseksi olisi kiva, jos ilmoittautuisit 21.4. mennessä sähköpostilla osoitteeseen ari.talkkari@pp.inet.fi tai tekstarilla numeroon 040 5275751. Huom! Makkarat paistetaan ilman nelijalkaisia kavereitamme.

Maastokauden 2016 pienryhmiin haku

Tulevan maastokauden pienryhmiin (jälki, haku, viesti, etsintä) haku on alkanut. Kuluvana vuonna toimintatapa on samanlainen kuin viime vuonna, eli jatkavat harrastajat muodostuvat ryhmänsä itseohjautuvasti. Ryhmä valitsee keskuudestaan yhteyshenkilön ja ilmoittaa sen osoitteeseen koulutusvastaava (at) josepa.fi. Uusien jäsenten tai pienryhmäpaikkaa vailla olevien vanhojen jäsenten tulee tehdä vapaamuotoinen hakemus yhdistykselle 18.4. mennessä. Ohjeet tähän löytyvät 

täältä

Koirankouluttajakurssi huhtikuussa


Josepa järjestää kaksi kokoontumiskertaa sisältävän koirankouluttajakurssin 18.4. ja 19.4. klo 17.30 – n. 20.30 ISLO:lla, Tiedepuiston tiloissa osoitteessa Länsikatu 15, Joensuu. Kurssin hinta on 25,00 € ja sillä saa kurssimateriaalin, kahvin/teen ja pienen suolaisen iltapalan. Kouluttajana kurssilla toimii Eija Koistinen. Ilmoittaudu 2.4. mennessä s-postilla osoitteeseen sihteeri@josepa.fi. Sihteeri lähettää maksutiedot ilmoittautuneille. Kurssia suositellaan erityisesti uusille harrastajille. Lisätietoja kurssin sisällöstä löytyy osoitteesta www.palveluskoiraliitto.fi/kurssit/kurssivaatimukset.html. 


Valjakkohiihtotreenit 

Harjoitukset pyörivät Pärnävaaralla ma, ke ja pe klo 20 alkaen. Kokoontuminen alaparkissa hyvissä ajoin ennen starttia. Koirat on käytettävä tarpeillaan ennen treeniä ja juoksutettava lämpimiksi, ettei tule lihasvaurioita. Ennen treeniä sovitaan yhdessä harjoituksen kulku. Jos koira tekee tarpeet ladulle tai hiihtokeskuksen alueelle, niin ohjaajan velvollisuus on raivata ne pois. Koirat on pidettävä kytkettynä koko harjoituksen ajan. Tervetuloa mukaan!!


MENNEET TAPAHTUMAT VUONNA 2015

Josepan pikkujoulu

Josepan väki pikkujouluilee 28.11.2015 klo 18 alkaen Ravintola Edisonissa (os. Muuntamontie 5, Joensuu). Ilmoittaudu viimeistään 13.11.2015 Ari Talkkarille sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja (at) josepa.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erityisruokavaliosta. Josepa tarjoaa jäsenilleen tämän jouluisen aterian, kuitenkin ilman alkoholitarjoilua. Tilaisuus on meille yksityinen, joten omat juomat voi ottaa mukaan.

Tilannekatsaus talkoopisteisiin

Muistathan kerätä itsellesi talkoopisteet (2), että pääset jatkamaan harrastamista Josepan ensi vuoden pienryhmässä. Jäsenistössä on muutamia, joilta talkoopisteet puuttuvat kokonaan, tai pisteitä on vasta yksi. Syksyllä on vielä muutama tilaisuus kartuttaa pistetiliä; luonnetesti ja Elokarelia näyttely elokuussa, pk-kisa syyskuussa ja bh-koe lokakuussa. Kts.

Kokeet 2015.

Talkoolainen - ilmoittaudu kunkin tapahtuman koetoimitsijalle, kun haluat hommiin.
Koetoimitsija - Pirkko Vetelillä on ajan tasalla oleva lista pienryhmäläisistä ja heidän talkoopisteistään. 

Ryhmätottikset jatkuvat

Ohjatut ryhmätottistreenit jatkuvat 11.8. alkaen klo 18.00. Muut harjoituskerrat ovat 25.8. ja 8.9. ja 29.9. ja 13.10. Jokaisella kerralla on sekä aloittelevien koirakoiden ryhmä että pidemmällä olevien/kilpailevien koirakoiden ryhmä. Nämä treenit ovat erinomaisia häiriötreenejä, kun paikalla on paljon muita koirakoita!! Tervetuloa!! 

Pentukurssi alkaa syyskuussa

Kurssi pitää sisällään yhden teoriakerran ja kuusi käytännön harjoituskertaa. Kurssin hinta on Josepan jäsenille 50 € ja ei-jäsenille 55 €. Etusijalla ovat Josepan jäsenet.
Kokoontumiskerrat ovat seuraavat:

Teoria 1.9. klo 18, Torikatu 8, "Kolo"
Käytännön harjoituskerrat Linnunlahden koulutuskentällä:
su 6.9. klo 18
ti 8.9. klo 19
su 13.9. klo 18
ti 15.9. klo 19
ti 22.9. klo 19
Kaupunkikävely, lähtöpaikka sovitaan myöhemmin
su 20.9. klo 16

 

Kurssille mahtuu 10 koirakkoa. Ilmoittaudu 15.8. mennessä Anni Raskille sähköpostitse osoitteeseen annirask (at) outlook.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä vapaamuotoisesti omasta koirankoulutustaustastasi, minkä ikäinen ja rotuinen pentu sinulla on ja mitä tavoitteita sinulla koirasi kanssa on tulevaisuudessa. Kurssille mahtuneille ilmoitetaan maksutiedot ilmoittautumisajan päätyttyä.

Vappu match show

Se perinteinen ja tutussa paikassa Suvantokadun Valintatalon parkkipaikalla. Ilmoittautuminen alkaa klo 11 ja kehät klo 12. Tervetuloa mukaan!!

Koirankouluttajakurssi huhtikuussa

Josepa järjestää koirankouluttajakurssin ma 27. ja 28.4. klo 17.30 - n. 20.30 ISLO:lla, Tiedepuiston tiloissa, osoitteessa Länsikatu 15, Joensuu. Kurssin hinta on 20,00 € ja sillä saa kurssimateriaalin, kahvin/teen ja pienen suolaisen iltapalan. Kouluttajana tällä kurssilla toimii Eija Koistinen. Ilmoittaudu 17.4. mennessä s-postilla osoitteeseen sihteeri (at) josepa.fi. Sihteeri lähettää maksutiedot ilmoittautuneille.

Yhdistyksen vuosikokous

Vuosikokous pidetään 23.2.2015 klo 18.00 osoitteessa Rantakatu 29, Joensuu, Pohjois-Karjalan Sähkö Oy:n tiloissa (3. krs). Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, sillä alaovi suljetaan klo 18. Paikoitustilaa autoille on PKS:n pihassa ja n. 150 m päässä P-alueella (tunnetaan myös nimellä Pötkän kenttä) Rantakadun varressa Ravintola Astorian vieressä. Vuosikokouksen asialista avautuu

 

 

tästä.

MENNEET TAPAHTUMAT VUONNA 2014

 

 

 

Haun yhteistreenit jatkuvat sunnuntaisin klo 12

Kokoontuminen on Särkivaaran risteyksessä. Kaikki Josepan jäsenet ovat tervetulleita, niin uudet kuin vanhatkin. Paikalle saapuneista muodostetaan sopivankokoisia ryhmiä ja jaetaan treenialueet. Varsinaista kouluttajaa ei ole, vaan ryhmät treenaavat omatoimisesti. Ilmoittaudu treeneihin Josepan Facebook sivulla viim. lauantaina klo 18. Tervetuloa hakuilemaan!!


Josepa kutsuu jäseniään pikkujouluilemaan

 

 

 

 

Lauantaina 22.11. Ravintola Edisoniin, Muuntamontie 5 Joensuu, klo 18 - 23. Pikkujouluaterian omavastuu on 20 €, maksa se Josepan tilille FI2610403000306799 viitteellä 4776. Tilaisuus on meille yksityinen, joten omat juomat mukaan. Ilmoittautumiset Mari Karpowille sähköpostilla mari.karpow ( at ) gmail.com viimeistään pe 14.11. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä arkistointitunnus merkiksi omavastuun maksusta sekä mahdollinen erikoisruokavalio.

 

 

 

Menu: Hiillostettua lohta, Isännän sillikaviaaria, vihersalaattia ja piparkastike, kalkkunaleikettä kera mustaherukkahillokkeen, senipiirasta, pateemakkaraa ja päärynäsalaattia, Leipurin perunat, luumutäytteistä porsaanfilettä, punaviinikastike, inkivääriporkkanat, hunajaisia lanttuja, kotikalja, mehu ja vesi, karjalanpiirakat ja munavoi, kahvi,tee ja glögivaahto.

 

 

Lämpimästi tervetuloa!!! Kaappaathan treenikaverisikin pikkujoulumatkaan mukaan!!

Vuoden 2015 kisakalenteri ja koetoimitsijat

Ensi vuoden kisakalenteria suunnitellaan ISLO:lla (Tiedepuiston talo) tiistaina 28.10. klo 18 alkaen (huom, siirtyi keskiviikolta tiistaille). Kaikki jäsenet ovat tervetulleita mukaan suunnittelemaan. Kisoihin haetaan myös koetoimitsijoita. Ilmoita halukkuudestasi koetoimitsijan pestiin Eija Koistiselle s-postilla eija.jaki (at) kolumbus.fi

PK-jälki - mitä se on?

Uusille jäsenille tarkoitettu jälkeen tutustumisilta to 21.8. klo 18 alkaen Jaamankankaalla. Ilmoittaudu hinninpiha(at) gmail.com ja saat tarkemmat ohjeet. Koira ja makupalat mukaan iltaan. Nopeimmat ilmoittautujat pääsevät tälle kerralle mukaan.

Haun teoriaturina

Miten opettaa koiralle suorat pistot, miten rakentaa hyvät ilmaisut? Entä miten ratkoa haussa ilmenneitä ongelmia? Jos tällaiset asiat askarruttavat, tervetuloa haun teoriaturinoihin 26.4. klo. 18 alkaen Kololle (Torikatu 8). Piia Räsänen pitää alustusta aiheeseen ja sen jälkeen on tarkoitus porukalla pähkäillä ongelmia ja jakaa hyviä vinkkejä toisillemme. Ilmoittautumiset turinailtaan Riikalle 24.4. mennessä s-postilla: rkoivune (at) student.uef.fi tai puh. 050 5770106 (ei tekstiviestejä).

Jäljentekokurssi

Tämä kurssi on tarkoitettu kaikille jälkiharrastajille. Teoriailta pidetään 28.4.14 klo 18 -20 ISLO:lla ja käytännön harjoittelu maastossa 29.5.14 helatorstaina klo 18 alkaen. Kokoontuminen on Ampumahiihtostadionin risteys 6-tien varressa. Kouluttajina toimivat Reijo Härkönen ja Ilkka Tammi. Ilmoittaudu Pirkko Vetelille 20.4.14 mennessä sähköpostilla osoitteeseen pirhanan@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 044 3041153.

Haun ilmaisu ja risteilytreenit

Haun ilmaisu- ja risteilytreenit ovat pyörähtäneet käyntiin. Tervetuloa mukaan kaikki Josepan haku- ja EK-harrastajat. OPM eli Oma Piilo Mukaan.

Perinteinen Vappu mätsäri

Vappu mätsäri pidetään perinteisesti Suvantokadun parkkipaikalla, klo 12.00. Tervetuloa mukaan!! Oiva tilaisuus kerryttää talkoopisteitä.

Tottelevaisuuskoulusta

Ilmoittautuminen Josepan 
tottisryhmiin on alkanut. Tottisryhmät on tarkoitettu niille Josepalaisille, joiden pienryhmässä ei treenata tottista tai Josepalaisille, jotka eivät ole pienryhmissä. Tottisryhmillä ei ole kouluttajaa, vaan jokainen ryhmä toimii omatoimisesti sillä periaatteella, että jokainen ryhmäläinen osallistuu ja auttaa muita osaamisensa mukaan. Laita ilmoittautumiseen yhteystietosi, koirasi nimi, rotu ja ikä sekä koiran ja ohjaajan taso ja tavoitteet. Tottisryhmiin ilmoittautuminen on 28.4.-4.5. sähköpostilla koulutusvastaava (at) josepa.fi